Wij zijn al meer dan 78 jaar gespecialiseerd in het maken van interieurs. Onder onze klanten bevinden zich bekende Nederlanders, bedrijven die gebruik maken van onze diensten, maar ook particulieren. Wij zijn de interieur specialist voor iedereen, van klein tot groot.

Een interieur gaat met zijn tijd mee

interieur hilversumEen goed ingericht interieur is niet gemaakt voor 10 jaar. Als hij een interieur verzorgen, dan zorgen wij dat deze tijdloos is. Nu of over 10 jaar, als U bij ons een interieur afneemt, dan kunt U ervan op aan dat U interieur gewoon met U meegroeit, zonder uit de mode te raken.

Alleen de beste materialen

Wij gebruiken uitsluitend milieuvriendelijke producten. Ooit beland een interieur in de vuilnisbak, en wij willen dat alle materialen op natuurlijke wijze afbreken. Naast milieu geven wij ook erg veel om duurzaamheid. Onze materialen zijn gemaakt om tegen een stootje te kunnen. Wij maken gebruik sterke materialen zoals aluminium, speciaal gelaagd glas, staal en hout.

Uitsluiten handwerk

Wij zijn trots om te mogen zeggen dat wij al onze creaties zelf produceren. Bij ons worden geen kant en klare producten aangeleverd, wij maken alles zelf. En, altijd met de klant in het oog. Want, wat de ene klant dolgraag wilt, wilt de ander absoluut niet. Wij geloven in maatwerk, want het ene interieur is het andere niet.